facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

We Quest har över 15 års erfarenhet inom försäljningsbranschen och har därför lagt mycket fokus på att erbjuda de bästa tjänsterna inom området. Självklart riktar vi in oss på alla målgrupper som ger möjlighet för både de personer som besitter erfarenhet och är ute efter mer avancerade tjänster till de människor som precis börjat sin försäljningskarriär och vill börja med en tjänst som är anpassad efter de förkunskaper de besitter samt de mål som önskas uppnås.

Försäljning är en teknik som används konstant utav alla människor runt om i världen och används utav många olika anledningar. I stort sett handlar försäljning om information, det är informationen som ges från givaren till mottagaren. Vem som helst kan rabbla upp lite meningar för att förmedla en viss information men eftersom målet är att skapa intresse eller effekt på mottagaren så handlar det om att vara noggrann med hur man förmedlar informationen.

Där kommer försäljningstekniken in. De personer som kan anpassa sig efter mottagaren och förmedla informationen på ett genomtänkt sätt är de människor som oftast jobbar inom försäljningsyrken.

Nedan kan du klicka dig vidare och läsa mer om de tjänster som är lediga just nu. Hittar du något som du eftersöker så uppmanar vi dig att registrera ditt Cv och din kandidat profil. På så sätt är du registrerad i vårt system och varje gång vi får in en tjänst som matchar din profil så håller vi dig uppdaterad!Elektrogatan 10
171 54 Solna Vägbeskrivning jobb@wequest.se 0760444114 Se sida

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby kaj 16
120 30 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jönköping

Södra Strandgatan
553 20 Jönköping Vägbeskrivning

Kista, Stockholm

Kista Galleria
164 53 Kista Vägbeskrivning Se sida

Liljeholmen, Stockholm

Liljeholmen
117 61 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Malmö

211 36 Malmö Vägbeskrivning

Stockholm City

Centralplan 15
111 64 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Täby, Stockholm

Täby Vägbeskrivning Se sida

Uppsala

Uppsala Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor